VILKA ÄR VI?

Max Resurs & Förvaltning är ett ganska nystartat företag (2010). Jag som driver det har dock lång erfarenhet av samtliga arbetsområden.

Bilverkstad drevs mellan 1982-94 med bilbärgning och de mest förekommande reparationerna som plåtskador, motor samt bromsreparationer som huvudsyssla.

Åkeri och entreprenadverksamhet har jag arbetat inom sedan 1995 inom olika företag. Erfarenheter från det mesta inom åkeri finns bland annat flytt av hus, rivningstransporter, grus- och sandtransporter. Transport av både långa och breda laster, byggmaterial m.m.

Entreprenadverksamheten har erbjudit anläggning av många husgrunder i olika former, pooler, vägar och trädgårdar. Såväl åt privatpersoner som företag och kommunalt.

Rivningsarbeten har vi arbetat med sedan 2000, bland annat med rivning av förstärkarstationer mellan Sundsvall och Ystad med Telia som uppdragsgivare

Inom åkeri och entreprenadområdena har vi tätt samarbete med andra åkerier och entreprenörer men i vårt kontaktnät finns även rörmokare, elektriker, snickare med flera, vilket gör att ni kan få hela ert projekt på en offert där vi ansvarar för hela entreprenaden.

Vi köper in tjänster för ca 1 000 000/år till de jobb vi inte själva hinner men tar fullt ansvar för deras utförande mot er som kund.

Detta upplägg ger er som kund en snabbare start på projektet!

Vid förfrågan om uppdrag besöker vi er och samråder om önskemål. Oftast beräknas ett fast pris.